Valoare creata

Inovatie

Dezvoltam propriile solutii si tehnologii pentru tratarea apelor uzate orasenesti si industriale. Adaptam aceste tehnologii prin produse pliate pe nevoile particulare ale clientiilor nostri.
Solutiile, tehnologiile si echipamentele noastre sunt dezvoltate in parteneriat cu institutii de cercetare specializate si universitati de profil.

 

Dezvoltare prin managementul schimbarii

Eforturile pe care trebuie sa le depuna o organizatie in sensul transformarii continue pentru a fi competitiva au crescut dramatic in ultima perioada. Aceste schimbari sunt rezultatul unor forte asociate cu tehnologia, globalizarea competitiei si a pietelor precum si cu resursele umane. Pentru a fi competitive , organizatiile nu pot sta pe loc pentru un timp indelungat.

Tehnologie

Adiss , in decursul celor 19 ani de activitate a creeat si perfectionat propria tehnologie in domeniul tratarii apelor uzate orasenesti - ADIPUR, concretizata in statiile de epurare compacte modulare ADIPUR si in echipamentele noastre, toate fabricate in Europa, Romania.

Principiile solutiilor ADISS

Tehnologia ADIPUR, produsele, serviciile si intrega noastra experienta sunt puse in practica prin solutiile pe care vi le propunem. Aceste solutii sunt caracterizate pe urmatoarele principii:

 

  • bazate pe tehnologii eficiente si fiabile
  • adaptabilitate la situatii particulare
  • investitie rentabila din punctul de vedere al costului de exploatare. 

Proiectare si cercetare

Solutiile si produsele noastre sunt proiectate de catre o echipa competenta de ingineri si tehnologi cu experienta, utilizand cele mai noi software-uri de proiectare 3D precum AutoCAD si SolidWorks, cat si programe de simulare a fluxului tehnologic si rezistentei materialelor.

Productie

Folosim tehnologii de fabricatie moderne ce asigura o calitate constant superioara a produselor intr-un sistem sigur si nedaunator mediului. Toate procusele ADISS se realizeaza intr-o fabrica noua, data in folosinta in anul 2010, in suprafata de 10.000 mp.

Comercial

Intreaga companie este orientata catre nevoile clientilor. Produsele, serviciile si solutiile noastre trebuie sa aduca un plus valoare proiectelor clientilor nostri.
Departamentul comercial are ca obiectiv cunoasterea si chiar anticiparea nevoilor partenerilor nostri pentru ca apoi intreaga companie sa fie indreptata spre creerea acelei plus valori.
Raspunsul prompt la solicitarile partenerilor nostri materializate prin oferte tehnice , financiare si chiar consultanta pe proiectele in care suntem implicati sunt proceduri standard.

Mentenanta si Service Preventiv

Promovam service-ul de mentenanta si preventie, pentru ca partenerii nostri sa ajunga niciodata in situatii de nefunctionalitate ale echipamentelor de care dispun.
In cazul urgentelor raspundem in maxim 24 de ore la orice solicitare venita din partea clientilor, indiferent ca este vorba de o interventie de natura reparatorie sau doar de o asistenta tehnica de specialitate.

Sediul nostru

Sediul si fabrica ADISS sunt situate langa aeroportul international din Baia Mare, fiind rezultatul unei investitii de tip greenfield, care cuprinde:

  • 1.400 mp birouri si showroom
  • 8.200 mp productie
  • 30.000 mp spatiu total al amplasamentului 
  • masini unelte de ultima generatie pentru debitare, strunjire, roluire, sablare, vopsire
  • 30 standuri speciale pentru asamblare statii de epurare Adipur si masini municipale
  • 4 standuri speciale pentru service si, cel mai important
  • o echipa de 160 de oameni dedicati in a va oferii solutii, produse si servicii de calitate.