Categorii Noutati

ADISS S.A. la Expo APA 2014

Adaugat in 01 iulie 2014 In categoria: Targuri

 

Aducem la cunostinta celor interesati o noua participare a firmei noastre la cel mai prestigios eveniment expozitional anual din Romania, in domeniul tratarii si epurarii apei, EXPOAPA 2014, organizat exemplar, ca de fiecare data, de catre Asociatia Romana a Apei in periada 16-18 iunie 2014.

 

Ca si la editiile anterioare, in standul nostru, au avut loc un numar mare de intalniri cu actuali si viitori colaboratori si clienti, ocazie cu care s-au desfasurat importante schimburi de informatii din domeniul tratarii si epurarii apelor uzate, extrem de utile pentru dezvoltarea activitatii noastre.

 

ADISS S.A. isi mentine pozitia de top in domeniul sau de activitate, desfasurandu-si activitatea in cel mai mare Complex Tehnologic din Romania dedicat cercetarii, proiectarii si executiei de echipamente pentru tratarea si epurarea apelor.

 

ADISS S.A. a dezvoltat, continua sa dezvolte si sa promoveze solutii si tehnologii proprii in colaborare cu profesionisti din universitati si institute de cercetare, fructificand noile concepte prin lansarea de noi produse care satisfac necesitatile beneficiarilor.

 

Cei peste douazeci de ani de succes in afaceri au dus la dezvoltarea de noi produse si servicii in domeniul statiilor de epurare compacte, vehicule autospeciale si o serie larga de echipamente pentru tratarea si epurarea apelor.

 

In mod sigur ne veti putea intalni la urmatoarea editie, EXPOAPA 2015, si la alte manifestari expozitionale specializate, din tara si din strainatate

Galerie foto articol

Fisiere atasate

Inapoi la categoria: Targuri