Categorii Noutati

ADISS - Tehnologie “Made in Romania” la IFAT

Adaugat in 18 mai 2012 In categoria: Targuri

Expoziţia a reunit peste 2900 de participanţi din 54 de ţări. Raportul prezentat la încheierea manifestării, subliniaza atât o creştere a numă - rului de expozanţi cât şi a numă rului de vizitatori faţă de ediţia precedentă din anul 2010, cu un total de peste 125.000 de vizitatori. Expoziţia a fost apreciată de peste 90% dintre participanţi ca fiind manifestarea de acest gen cea mai importantă la nivel mondial. ADISS a participat cu două standuri, unul interior şi unul exterior care a cuprins o staţie compactă de epurare a apei uzate menajere, tip ADIPUR S1 – tehnologie proprie ADISS, fabricată integral în România. Exponatul ADISS a fost remarcat de vizitatori din România, Austria, Irlanda, Spania, Ungaria, Polonia, Portugalia, Rusia, Anglia, Bulgaria, Lituania, Grecia, Israel, China, India, Dubai, Kuwait, U.S.A, Ecuador, Brazilia, ţări din nordul Africii şi Orientul apropiat.

 

Aprecieri deosebite legate de produsele ADISS au fost făcute de specialişti din Germania, Italia, Romania, Ungaria, Anglia, Irlanda, U.S.A, Israel, Dubai, China, India, confirmând astfel faptul că produsele româneşti pot fi competitive pe piaţa mondială.

 

Participarea la IFAT ENTSORGA este un pas concret în vederea atingerii ţintei de globalizare a activităţilor ADISS şi de promovare a produselor concepute şi fabricate în România pe plan mondial. Pe această cale dorim să mulţumim tuturor partenerilor noştrii care ne-au onorat cu prezenţa lor la standul ADISS şi să reafirmăm determinarea noastră de a oferi clienţilor noştri produse inovative şi de calitate, împreună cu soluţii şi servicii competitive pe plan mondial, care îi ajută să protejeze, să trateze apa şi apa uzată, totodată să proceseze şi să utilizeze materia rezul - tată în urma procesului.

Galerie foto articol

Fisiere atasate

Inapoi la categoria: Targuri