Categorii Noutati

EXPOAPA 2013

Adaugat in 27 iunie 2013 In categoria: Targuri

Ne face placere sa va anuntam ca am participat si in acest an la cel mai important eveniment anual din Romania in domeniul tratarii si epurarii apei, EXPOAPA 2013, organizat ca de fiecare data de Asociatia Romana a Apei.

 

Participarea constanta a societatii noastre, pornind cu prima editie a acestui eveniment ajuns la 15 ani de existenta, a fost onorata prin acordarea din partea organizatorului a trofeului " Impreuna de15 ani dam sens fiecarei picaturi de apa", trofeu care ne onoreaza fiind astfel recunoscute meritele si eforturile depuse de ADISS S.A. in cei 20 de ani de activitate in domeniul tratarii si epurarii apelor.

 

Ca la fiecare editie, standul nostru, unanim apreciat, a fost locul de intalnire cu actuali si potentiali parteneri, prilejuind numeroase schimburi de informatii din industria de profil, extrem de utile in planurile de dezvoltare a activitatii noastre.

 

Este binecunoscut faptul ca ADISS S.A. ocupa o pozitie de top in domeniul tratarii si epurarii apei. Desfasurandu-si activitatea in cel mai mare Complex Tehnologic din Romania dedicat cercetarii, proiectarii si executiei de echipamente pentru tratarea si epurarea apelor ADISS S.A. a dezvoltat tehnologii proprii in colaborare cu universitati si institute de cercetare transformand aceste noi concepte in produse care satisfac cerintele clientior nostri.

 

Douazeci de ani de excelenta in afaceri au dus la dezvoltarea de noi produse si servicii in domeniul statiilor de epurare - conceptul ADIPUR 200 - 6000 PE - statii modulare compacte, statii de epurare pentru comunitati urbane de la 3,000 PE pana la 100,000 PE, autospeciale dedicate uzului urban in clasele ADIJET, ADIVID si ADICOMB precum si o larga gama de echipamente pentru tratarea si epurarea apelor.

 

Avand o solida si moderna baza materiala echipa de143 de profesionisti de la ADISS dezvolta noi programe de cercetare-dezvoltare, proiectare si executie la cele mai inalte standarde care permit companiei sa sa indrepte spre noi piete emergente din Europa, Asia si Africa.

 

Cu siguranta veti regasi standul ADISS S.A. si la urmatoarea editie a EXPOAPA, 2014, dupa cum deasemenea ne veti regasi si la alte targuri de specialitate din tara si din strainatate.

 

Urmariti rubrica noastra de noutati si va vom tine la curent cu urmatoarele evenimente.

 

 

Fisiere atasate

Inapoi la categoria: Targuri