Politica de confidentialitate ADISS

Adiss S.A. promoveaza principiul increderii in activitatea pe care o desfasoara, atat in relatiile cu partile interesate, cat si cu toti clientii sai, ca perceptie a valorii in activitatea de evaluare a conformitatii.

 

Personalul si colaboratorii Adiss S.A.isi asuma obligatia de a nu divulga altor parti:

  • informatii referitoare la clientii Adiss S.A., cu exceptia celor facute publice de clienti
  • informatii despre un client Adiss S.A., obtinute din alte surse decat clientul insusi (ex. reclamatii, autoritati de reglementare etc.);
  • informatii obtinute sau create in cursul activitatilor Adiss S.A.
  • informatiile altor organisme (ex. organism de acreditare) fara informarea clientului prin intermediul contractelor, codurilor deontologice, declaratiei de confidentialitate.

 

Adiss S.A. face publice cu privire la fiecare organizatie certificata, informatii privind:

  • numele organizatiei, adresa acesteia, domeniul de activitate certificat si numarul certificatului de conformitate acordat.

 

In cazul in care Adiss S.A. este obligata legal sa transmita informatii confidentiale unei terte parti, clientul va fi notificat inainte de furnizarea informatiilor.

Orice nerespectarea a principiului confidentialitatii se supune regulilor si procedurilor Adiss S.A., versiunea in vigoare.

In situatia cooperarii cu organizatii externe ce efectueaza activitati in numele Adiss S.A., in contractul incheiat cu acestea se stipuleaza obligatia pastrarii confidentialitatii asupra tuturor informatiilor obtinute pe parcursul activitatilor de certificare derulate.