Tipareste

Masini municipale

MASINI SPECIALIZATE

Echipamentele combinate curatator - vidanja, autocuratatoarele si autovidanjele sunt solutii integrate mobile pentru intretinerea si curatarea caminelor si tevilor intalnite in canalizarile oraselor, pentru curatare industriala si pentru transport de fluide semi-lichide de uz in procese tehnologice.

Echipamentele sunt proiectate sub licenta Holzmann (Austria), pentru a face fata conditiilor dure de exploatare din Romania. Toate componentele sunt de cea mai buna calitate, aprovizionarea se face din Austria, iar productia se realizeaza la fabrica ADISS (vezi poze).

Pentru a ne asigura ca beneficiati de întregul potential al echipamentelor noastre pe toata durata exploatarii lor, va oferim o gama completa de servicii de service, mentenanta si consultanta pentru a minimiza costurile de exploatare, a minimiza timpii morti de exploatare si a maximiza timpul lor de operare. (click pentru a vizualiza serviciile oferite)
Aceste produse si servicii complete fac din ADISS compania 'totul intr-o singura mana' pentru furnizorii de servicii comunale si municipale si contractori specializati care cer performanta, fiabilitate pe termen lung si echipamente care isi fac treaba exemplar.
Indiferent in ce parte a lumii functioneaza echipamentele noastre mentin mediul curat si nu polueaza. Suntem fermi in a produce si furniza echipamente prietenoase cu mediul conform ISO 14.000 si a normelor in vigoare.

 

Adiss produce urmatoarele serii de masini specializate:

 • Adiss VAC
 • Adiss JET
 • Adiss COMB
 • Adiss ADR
 • Autostropitori stradale
 • Transport apa potabila

[@more]

Standardul nostru este solutia particularizata pe nevoile dvs
O caracteristica importanta a acestor produse este faptul ca pe langa variantele constructive standard, acestea sunt personalizate pentru nevoile particulare ale dvs.. Acest fapt duce la maximizarea profitului dumneavoastra in raport cu investitia facuta si un raport optim dotari/pret/calitate. Pentru a va oferi acest serviciu de particularizare standard compania noastra va pune la dispozitie consultanta gratuita in alegerea elementelor optionale a suprastructurii, a tipului de sasiu si al gradului de automatizare al masinii.

 

Sasiu
ADISS poate monta suprastructura pe orice tip de sasiu. (ex. Mercedes, MAN, Iveco, Renault, DAF, Volvo etc). Caracteristicile minime ale sasiului (prize de putere, ampatament, tonaj, suspensie etc.), rezulta din determinarea caracteristicilor suprastructurii.

 

 

Suprastructura

În acest caz sasiul va fi achizitionat de catre ADISS. ADISS va ofera consultanta gratuita pentru a alege optiunile si marca sasiului. ADISS ofera întreg echipamentul incluzand autosasiul, suprastructura si montajul, training-ul, autorizatiile de circulatie, consultanta la alegerea suprastructurii si alte avize necesare circularii autovehiculului toate in conditii ExWorks Fabrica ADISS. Optional se ofera trainningul si/sau transportul la sediul dumneavoastra.

 

De ce sa alegeti masinile ADISS:

 • Rezistenta marita
 • Adapatre la conditii dure de exploatare 
 • Configurare optima
 • Service cu acoperire nationala
 • Service mobil in 24 ore
 • Piese de schimb pe stoc
 • Fabricarea si montajul in Romania, Uniunea Europeana.