apă și
inginerie

Adiss este compania românească de inginerie specializată în domeniul tratării și epurării apei. Suntem aici pentru a oferi clienților noștri viziunea de a proiecta soluții sustenabile și determinarea de a le construi. Anii de pionierat în domeniul apei ne-au învățat că este nevoie în egală măsură de responsabilitate deplină și execuție impecabilă pentru a valorifica cea mai prețioasă resursă a umanității.

Cu o experiență de 25 de ani în România, putem rezolva orice problemă din domeniul apei. Suntem printre singurii producători români de stații compacte și echipamente de proces, ceea ce ne permite să fim alături de clienții noștri necondiționat. Proiectăm și producem, dezvoltăm soluții, gestionăm proiecte, oferim consultanță, facem service, operăm stații, ne ocupăm de tot ce înseamnă tratarea și epurarea apei. În ultimii ani, pentru unele lucrări suntem și antreprenor general.

Companie
Companie
Companie

Perfecționare continuă

Proiectăm și construim doar soluții de top. Ne străduim continuu să îmbunătățim conceptul propriu de stații compacte. Inspirați de viziunea fondatorilor, nu ne oprim până nu atingem un vârf în tehnologie. Ne asumăm cu încredere drumul către ingineria perfectă în apă.

— Singurul producător român de stații compacte containerizate de epurare cu tehnologie proprie

— Programe interne de înnoire a echipamentelor

— Control strict al calității: ISO 9001, 14001, OHSAS 18001, agrement și studiu de impact pentru stațiile compacte

Preocupare pentru viitor

Credem cu tărie că gestionarea apei va deveni o abilitate critică în secolul 21. Înțelegem că suntem responsabili de sănătatea publică și de protecția mediului. De aceea, suntem dedicați construirii de soluții de viitor care funcționează pentru clienții noștri și comunitățile pe care le deservesc. O apă mai curată înseamnă un viitor sigur.

— Tehnologii și soluții sustenabile

— Cultură organizațională bazată pe integritate

— Susținător al nevoilor locale de mediu

— Contribuitor la educația și dezvoltarea tinerilor

Leadership în România

De 25 de ani, punem umărul la cele mai ambițioase proiecte din țară. Cunoaștem provocările românești din domeniul apei și suntem pregătiți să le întâmpinăm. Încurajăm un mediu de lucru bazat pe colaborare și ajutor reciproc. Împreună cu clienții și partenerii noștri, încercăm permanent să ridicăm standardele industriei.

— Pionierii apei în România

— Prima companie care a facilitat schimbul de experiență dintre operatori români și companii europene

— Parteneriat de 20 de ani cu liderul global Huber

— 15 ani de premii la capitolul competitivitate

Execuție impecabilă

Viziunile îndrăznețe au nevoie de o rigoare absolută pentru a deveni realitate. Ne construim soluțiile cu cei mai buni oameni și integrăm cele mai bune tehnologii. Cunoștințele noastre de inginerie ne permit să implementăm proiectele rapid și eficient, cu o precizie științifică.

— Ingineri și specialiști cu experiență de peste 30 de ani

— Cele mai noi programe software de proiectare și simulare a fluxului tehnologic

— Fabrică modernă de 8.000 m2 construită în anul 2009

Multidisciplinaritate

Echipa noastră este gata de orice provocare de inginerie a apei. Integrarea verticală ne permite să abordăm competitiv proiecte la cheie. Suntem pregătiți oricând să rezolvăm nevoile clientului, acționând ca producător și furnizor de echipamente, subantreprenor de lucrări mecanice și electrice, antreprenor general, consultant sau specialist în service.

— Consultanță

— Proiectare

— Producție

— Management

— Vânzare

— Montaj

— Optimizare

— Monitorizare

— Service

— Operare

— Training

— Reabilitare

Misiunea noastră

Să contribuim la viitorul sustenabil al comunităților din România prin rezolvarea provocărilor din domeniul apei.

Viitor sustenabil pentru că suntem responsabili de apă, cea mai prețioasă resursă a umanității. Privim apa ca parte integrantă a mediului, un patrimoniu ce trebuie protejat și conservat. Tot ce facem este pentru a asigura cadrul necesar unei gospodăriri durabile a apei.

Contribuim pentru că nu este o muncă pe care o facem singuri, ci împreună cu clienții și colaboratorii noștri. Comunități pentru că fiecare stație deservește niște oameni. România pentru că aici ne-am născut, aici trăim și aici rămânem. Provocări pentru că fiecare proiect este o problemă nouă de rezolvat.

Viziunea noastră

Suntem aici pentru a oferi clienților noștri viziunea de a proiecta soluții sustenabile de tratare a apelor și determinarea de a le construi. Responsabilitate deplină și execuție impecabilă.

Credem cu tărie că gestionarea apei va deveni o abilitate critică în secolul 21. De aceea, ne dedicăm construirii de soluții de viitor care funcționează pentru clienții noștri și pentru comunitățile pe care le deservesc.

De 25 de ani, punem umărul la cele mai ambițioase proiecte din țară. Cunoaștem provocările din domeniul apei în România și suntem pregătiți să le întâmpinăm. Mai sunt multe de făcut pentru dezvoltarea și întreținerea infrastructurii de tratare a apelor.

Ne străduim zi de zi pentru viitorul în care apa va fi utilizată înțelept ca pe o resursă prețioasă. Cu mult respect, o precizie științifică și o imensă responsabilitate față de oameni, sănătatea publică și mediu.

Corporate

Investitori

Apreciem încrederea investitorilor în noi, și ne dorim să devenim puntea de legatură prin care ei să poată investi în aceasta industrie, deoarece considerăm că gestionarea apei este o abilitate critică în secolul 21, fiind direct responsabilă de sănătatea publică, sănătatea personală sau de protecția mediului înconjurător.

Rapoarte