Disclaimer

Disclaimer (*) Site-ul nostru www.adiss.ro are un scop informativ și nu înlocuiește sfatul unui specialist.

Tot ceea ce ține de acest site este oferit ca atare, atât timp cât este disponibil și fără o altă garanție.

www.adiss.ro nu oferă nici o garanție, expresă sau implicită, în ceea ce privește acest site și materialele oferite, inclusiv dar fără limitare funcționarea, informarea, conținutul, materialele sau produsele oferite pe site.
Adiss S.A. nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care site-ul nu poate fi accesat de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.
Adiss S.A. își rezervă dreptul ca în orice moment să schimbe în parte sau în totalitate conținutul informațiilor prezentate pe site, fără o notificare prealabilă a Utilizatorilor.
Adiss S.A. nu oferă nici o garanție în ceea ce privește condițiile de comunicații ale Utilizatorilor, inclusiv starea de funcționare a computerului personal.
Adiss S.A. își rezervă dreptul de a suspenda sau desființa acest site fără o notificare prealabilă a Utilizatorilor.
Adiss S.A. nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul Utilizatorilor și acest site. Acest site va fi accesat de bună voie, iar Utilizatorii își vor asuma în mod irevocabil și necondiționat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.

Condiții comerciale

Adiss S.A. își rezervă dreptul de a modifica în orice moment datele din site în funcție de schimbările ce au loc cu privire la serviciul oferit.

Folosirea site-ului www.adiss.ro implică acceptarea unor termeni și condiții. Aceștia pot fi consultați aici Mulțumim!