Politica de Confidentialitate

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACEASRA POLITICA DE CONFIDENTIALITATE IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTI TERMENI SI CONDITII. SERVICIILE PE CARE ACEST SITE LE FURNIZEAZA SUNT REZERVATE PERSOANELOR PESTE 18 ANI SAU MINORILOR DE PESTE 14 ANI CARE AU CONSIMTAMANTUL PARINTILOR DE A UTILIZA ACEST SITE WEB.

Aceasta Politica de Confidentialitate de utilizare este aplicabila site-ului www.adiss.ro. Orice persoana care acceseaza acest site va trebui sa citeasca acesta Politica de Confidentialitate prezentata in continuare, inainte de accesarea site-ului, si va trebui sa-i accepte fara alte limitari sau rezerve. Adiss S.A. isi rezerva dreptul de a schimba, de a corecta, de a modifica, de a adauga si/sau retrage in parte sau in intregime materialul.

Politica de Confidentialitate

Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat aceasta Politica de Confidentialitate in totalitate. In cazul in care nu acceptati Politica de Confidentialitate prezentata, va rugam sa nu mai utilizati acest site.

Drepturi de autor

Intregul continut al acestui site (date, imagini, texte, grafica, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date) este proprietatea Adiss S.A. si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor.

Folosirea oricaror elemente enumerate mai sus fara obtinerea unui acord prealabil de la detinatorii de drept se pedepseste conform legilor in vigoare.

Continutul site-ului www.adiss.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis in orice forma, incluzand forma electronica fara permisiunea anterioara scrisa a reprezentantilor Adiss S.A.

Garantii si limitari

Tot ceea ce tine de acest site este oferit ca atare, atat timp cat este disponibil si fara o alta garantie.

www.adiss.ro nu ofera nici o garantie, expresa sau implicita, in ceea ce priveste acest site si materialele oferite, inclusiv dar fara limitare functionarea, informarea, continutul, materialele sau produsele oferite pe site.

Adiss S.A. nu isi asuma nici o responsabilitate in cazul in care site-ul nu poate fi accesat de catre utilizatori, pe o perioada nelimitata de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.

Adiss S.A. isi rezerva dreptul ca in orice moment sa schimbe in parte sau in totalitate continutul informatiilor prezentate pe site, fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.

Adiss S.A. nu ofera nici o garantie in ceea ce priveste conditiile de comunicatii ale Utilizatorilor, inclusiv starea de functionare a computerului personal.

Adiss S.A. isi rezerva dreptul de a suspenda sau desfiinta acest site fara o notificare prealabila a Utilizatorilor.

Adiss S.A. nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul Utilizatorilor si acest site. Acest site va fi accesat de buna voie, iar Utilizatorii isi vor asuma in mod irevocabil si neconditionat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.

Conditii comerciale

Adiss S.A. isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment datele din site in functie de schimbarile ce au loc cu privire la serviciul oferit.

Generalitati

1. Modificari ale acestei Politica de Confidentialitate - Adiss S.A. poate modifica aceasta Politica de Confidentialitate la anumite intervale de timp fara a anunta utilizatorul. Astfel de modificari vor fi aduse la cunostiinta utilizatorului prin afisare pe site-ul web la www.adiss.ro. Modificarile facute astfel sunt socotite a fi acceptate de catre utilizator daca acesta continua sa foloseasca serviciul dupa afisarea lor pe site-ul web.

2. Forta Majora - Adiss S.A. nu isi asuma responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligatiilor prevazute in acesta Politica de Confidentialitate, ca rezultat al oricarei cauze aflate in afara controlului sau, incluzand dar nelimitandu-se la evenimente fortuite, conditii meteorologice nefavorabile, actiunea sau inactiunea guvernului, a altor retele sau a altor autoritati competente de care Adiss S.A. nu este responsabila.

3. Jurisdictie - Acest site web (exclusiv site-uri ale tertelor parti spre care exista linkuri) este controlat de catre Adiss S.A. Prin accesarea acestui site, Utilizatorul accepta ca acest contract si orice disputa legata de el sunt guvernate si interpretate in concordanta cu legile Romaniei, iar utilizatorul admite sa se supuna jurisdictiei exclusive a tribunalelor Romaniei. Acest site web poate fi accesat de oriunde in Romania si de peste hotare. Adiss S.A. nu ofera nici o asigurare ca continutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuala) altor tari in afara Romaniei. Daca utilizatorul acceseaza acest site din afara Romaniei, o face pe riscul sau si este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului in care se afla.

4. Confidentialitate - Adiss S.A. nu garanteaza ca utilizarea de catre utilizator a acestui site va fi confidentiala. Adiss S.A. nu este responsabil pentru nici o paguba pe care o sufera utilizatorul sau alta persoana ca rezultat al confidentialitatii cu privire la utilizarea de catre utilizator a acestui site. Orice informatie pe care utilizatorul o dezvaluie pe site se poate sa nu fie in siguranta pe durata transmiterii ei prin Internet. Terte parti au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face utilizatorul cand foloseste acest site web. Unele servicii pe care le acceseaza utilizatorul pe acest site ii permit sa primeasca informatii cu caracter personal.

Utilizatorul accepta sa adere la acesta Politica de Confidentialitate

Utilizatorul confirma ca a citit si acceptat acesta Politica de Confidentialitate. Utilizarea Serviciului de catre client implica acceptarea neconditionata a acesta Politica de Confidentialitate.'