Servicii

O administrare bună a costurilor menține eficiența unei stații pe termen lung. Găsim oportunități de a crește performanța și a scădea costurile procesului de tratare sau epurare a apei. Împreună, putem obține randamentul așteptat al investiției. Rezolvăm rentabil, rapid și sigur orice problemă pe care ne-o asumăm. Garantat.

Starea și vechimea echipamentelor de proces au un impact major asupra costurilor, fiabilității și productivității stației. Oferim un pachet cuprinzător de servicii ce asigură funcționarea perfectă a echipamentelor și îmbunătățește performanța procesului tehnologic. Avem capacitatea de a lucra cu produse de la orice producător.

Servicii

Tehnologie

Proiectare și consultanță

Suntem furnizor de servicii complete de proiectare și consultanță a stațiilor de tratare și epurare a apei municipale și industriale.

Studii de fezabilitate
Documentație de avizare a lucrărilor de

intervenție (DALI)

Analize cost-beneficiu
Proiecte tehnologice
Proiecte tehnice
Consultanță în procesul tehnologic

Consultanță în reabilitarea echipamentelor sau stațiilor

De multe ori, poate fi mai rentabil să se renoveze ceva existent decât să se cumpere sau să se construiască ceva nou. Specialiștii noștrii oferă o analiză tehnică detaliată pe teren, inclusiv o evaluare economică și o ofertă personalizată de solutii și echipamente.

Montaj și punere în funcțiune

Asigurăm instalarea rapidă a echipamentelor și funcționarea lor eficientă, respectând toate cerințele legislative

Soluții financiare

Anumite echipamente se pot achizitiona în rate, în loc de a plăti cuantumul integral în avans.

Echipamente de proces

Audit și consultanță

Consultanții noștri de service vin la fața locului pentru a evalua parametrii de funcționare ai echipamentului de proces. Recomandăm pașii necesari pentru funcționarea în parametri și măsurile optime pentru funcționare fiabilă la costuri de operare reduse.

Mentenanță echipamente

Mentenanța preventivă este mai ieftină decat reparația reactivă. Oferim o gamă largă pachete personalizate de servicii pentru mentenanța echipamentelor de proces.

Reparații în șantier

Servicii rapide și fiabile de reparații efectuate de oameni cu experienta la fața locului, care vă permit să minimizați timpul de nefuncționare prin punerea în funcțiune a echipamentelor.

Reparații în fabrica noastră

Putem efectua reparații generale pentru echipamentele de proces ale oricăror producători. Reparăm produsele rapid, profesionist și economic. Astfel, se dublează durata de viață la un preț mai mic decât cel de achiziție a unui echipament nou.

Upgrade echipamente

Acolo unde e posibil, echipamentele de proces se pot actualiza pentru o performanță optimă continuă.

Piese de schimb și logistica lor

Echipa noastră de service este disponibilă pentru consiliere și sprijin în alegerea celor mai bune piese de schimb originale, de uzură sau consumabile pentru echipamentele de proces.

Suport

Monitorizare și supervizare

Oferim soluții de monitorizare și control care pot fi combinate pentru a vă satisface cerințele de supraveghere și management ale procesului.

Mentenanță

Este soluția ideală pentru clienții care doresc să-și aloce resursele pentru activitatea lor principală, dar să se bucure de costuri fixe de întreținere, risc redus pentru defecțiunile neplanificate și respectarea deplină a cerințelor de mediu, sănătate și siguranță. Echipamentele rămân în stare bună de funcționare, cu cele mai mici costuri de întreținere posibile.

Operare și mentenanță

Experții noștri în inginerie pot gestiona toate procesele în locul operatorului și pot determina cum să le îmbunătățească.

Aceasta poate implica minimizarea ineficiențelor, implementarea tehnologiilor de economisire a energiei și îmbunătățirea metodelor de control.

Service 24/7

Avem experiența, produsele și serviciile necesare pentru un management eficient al service-ului echipamentelor sau al întregului proces, oriunde și oricând.

Oameni

Know-how

Facem transfer de know-how către angajații clienților.

Cunoștințele acestora cu privire la întreținerea, monitorizarea și controlul echipamentelor, inspecție și audit înseamnă siguranța si productivitatea mai mare a stațiilor la un cost mai mic.

Training

Partea de training și suport tehnic de la Adiss include pregătirea operatorilor și instruirea acestora în domeniul echipamentelor de proces de către inginerii și tehnicienii noștri cu experiență și calificare.