Proiectare și consultanță pentru potabilizare, epurare, apă industrială, nămol și reutilizarea apei

Ai o problemă legată de apă sau nămol care necesită o soluție ?

Suntem experți în tratarea apei ( potabilizare ), apei industriale ( apă de proces ) , apelor uzate ( epurare ) și nămolurilor sau reutilizarea apei.

Dacă aveți o astfel de problemă vă oferim în fază de proiectare sau consultanță o soluție personalizată pentru a răspunde exact specificațiilor, bugetului și modalității de colaborare preferate de dvs. .

Proiectanți și consultanți:

Ai o oportunitate sau proiect legat de tratarea apei ( potabilizare ), apei industriale ( apă de proces ) , apelor uzate ( epurare ) și nămolurilor ? Suntem un partener cu experiență în domeniu și te ajutăm să oferi clientului soluția potrivită nevoii lui. Ne putem ocupa pentru tine de partea de tehnologie a apei și a nămolului.

Pentru companii din industrie:

Ai o problemă legată de tratarea apei industriale ( apă de proces ) , apelor uzate ( epurare ) sau a nămolului nămolurilor ? Dacă aveți o astfel de problemă vă oferim în fază de proiectare sau consultanță o soluție personalizată pentru a răspunde exact necesității și bugetului dvs.. După aceea poți alege dacă construiești proiectul cu noi, cu altcineva sau îl faci în regie proprie.

Antreprenori generali și constructori:

Ai o oportunitate sau proiect legat de tratarea apei ( potabilizare ), apei industriale ( apă de proces ) , apelor uzate ( epurare ) și nămolurilor ? Suntem un partener cu experiență în domeniu pentru a te ajuta pe partea de tehnologie a apei si a nămolului .

Companii de apă :

Fie ca e vorba de o nouă investiție, optimizarea unui proces sau a costurilor de exploatare e important ca operator de servicii să ai soluții pentru procese sau produse mai performante, mai economice și mai fiabile. În cei 28 de ani de activitate, am ajuns să cunoaștem provocările românești din domeniul apei și suntem pregătiți să le întâmpinăm. În noi ai un partener care nu te lasă la nevoie.

Contactează-ne !

telefon : 0751 121 860

email : [email protected]

Huber Solutions
Huber Solutions
HUBER Solutions
HUBER Solutions

Proiectare și consultanță

Servicii de proiectare și consultanță tratarea apei ( potabilizare ), apei industriale ( apă de proces ) , apelor uzate ( epurare ) și nămolurilor sau reutilizarea apei

— Studii de fezabilitate

— Documentație de avizare a lucrărilor de intervenție (DALI)

— Analize cost-beneficiu

— Proiecte tehnologice

— Proiecte tehnice

— Consultanță în procesul tehnologic

Audit și consultanță

Consultanții noștri vin la tine pentru a evalua parametrii de funcționare ai procesului. Recomandăm pașii necesari pentru funcționarea în parametri și măsurile optime pentru funcționare fiabilă la costuri de operare reduse.