Termeni și condiții de utilizare a site-ului

Acest site este întreținut, administrat și deținut de către SC ADISS SA
Adresă: Tăuții-Măgherăuș, str. 66 nr. 16, jud. Maramureș
E-mail: [email protected]
Nr. Reg. Com.: J24/310/1993
CIF:RO3359107

Folosirea site-ului www.adiss.ro implică acceptarea unor termeni și condiții. Adiss S.A. își asumă dreptul de a aduce modificări acestora fără o notificare prealabilă. În cazul unor modificări semnificative, vă vom notifica prin e-mail (trimis la adresa de e-mail pe care ați specificat-o în contul dumneavoastră) sau printr-un anunț pe website - înainte ca schimbarea să intre în vigoare. Versiunea actuală poate fi citită în orice moment accesând linkul Termeni și condiții din subsolul paginilor site-ului.

Disclaimer

Dreptul de proprietate intelectuală și industrială

Adiss S. A. deţine drepturile de autor şi/sau de folosinţă asupra întregului conţinut (foto, text, video) prezentat pe site. Acesta este apărat de Legea drepturilor de autor și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială.

Drepturi de autor

Întregul conținut al acestui site (date, imagini, texte, grafică, simboluri, elemente de grafică web, scripturi, programe și alte date) este proprietatea Adiss S.A. și este apărat de legea pentru protecția drepturilor de autor. Folosirea oricăror elemente enumerate mai sus fără obținerea unui acord prealabil de la deșinătorii de drept se pedepsește conform legilor în vigoare. Conținutul site-ului www.adiss.ro nu poate fi reprodus, modificat, transferat, distribuit, republicat, copiat sau transmis în orice formă, incluzând forma electronică fără permisiunea anterioară scrisă a reprezentanților Adiss S.A.

Garanții și limitări

Tot ceea ce ține de acest site este oferit ca atare, atât timp cât este disponibil și fără o altă garanție.
www.adiss.ro nu oferă nici o garanție, expresă sau implicită, în ceea ce privește acest site și materialele oferite, inclusiv dar fără limitare funcționarea, informarea, conținutul, materialele sau produsele oferite pe site.
Adiss S.A. nu își asumă nici o responsabilitate în cazul în care site-ul nu poate fi accesat de către utilizatori, pe o perioadă nelimitată de timp, din orice motive tehnice sau comerciale.
Adiss S.A. își rezervă dreptul ca în orice moment să schimbe în parte sau în totalitate conținutul informațiilor prezentate pe site, fără o notificare prealabilă a Utilizatorilor.
Adiss S.A. nu oferă nici o garanție în ceea ce privește condițiile de comunicații ale Utilizatorilor, inclusiv starea de funcționare a computerului personal.
Adiss S.A. își rezervă dreptul de a suspenda sau desființa acest site fără o notificare prealabilă a Utilizatorilor.
Adiss S.A. nu face nici o referire pe acest site la compatibilitatea dintre calculatorul Utilizatorilor și acest site. Acest site va fi accesat de bună voie, iar Utilizatorii își vor asuma în mod irevocabil și necondiționat responsabilitatea pentru accesarea acestui site.

Securitatea informațiilor

Acest site folosește măsuri de securitate împotriva pierderii, alterării sau folosirii greșite a informațiilor care se află în controlul nostru. Adiss S.A. nu își asumă, însă, responsabilitatea pentru pierderile de informații cauzate de erori ale softului cu care este conceput și găzduit site-ul.

Confidențialitatea datelor cu caracter personal

Mai multe informații despre confidențialitatea datelor cu caracter personal, găsiți aici

Cookies

Mai multe informații despre cookie-urile folosite, găsiți aici

Generalități

1. Modificări ale acestei Politică de Confidențialitate - Adiss S.A. poate modifica această Politică de Confidențialitate la anumite intervale de timp fără a anunța utilizatorul. Astfel de modificări vor fi aduse la cunoștinta utilizatorului prin afișare pe site-ul web la www.adiss.ro. Modificările făcute astfel sunt socotite a fi acceptate de către utilizator dacă acesta continuă să folosească serviciul după afișarea lor pe site-ul web.

2. Forță Majoră - Adiss S.A. nu își asumă responsabilitatea pentru imposibilitatea de a se conforma obligațiilor prevăzute în această Politică de Confidențialitate, ca rezultat al oricărei cauze aflate în afara controlului său, incluzând dar nelimitându-se la evenimente forțuite, condiții meteorologice nefavorabile, acțiunea sau inacțiunea guvernului, a altor rețele sau a altor autorități competente de care Adiss S.A. nu este responsabilă.

3. Jurisdicție - Acest site web (exclusiv site-uri ale terțelor părți spre care există linkuri) este controlat de către Adiss S.A. Prin accesarea acestui site, Utilizatorul acceptă ca acest contract și orice dispută legată de el sunt guvernate și interpretate în concordanță cu legile României, iar utilizatorul admite să se supuna jurisdicției exclusive a tribunalelor României. Acest site web poate fi accesat de oriunde în România și de peste hotare. Adiss S.A. nu oferă nici o asigurare că conținutul acestui site se supune legilor (inclusiv celor de proprietate intelectuală) altor țări în afara României. Dacă utilizatorul accesează acest site din afara României, o face pe riscul său și este singur responsabil de respectarea legilor teritoriului în care se află.

4. Confidențialitate - Adiss S.A. nu garantează că utilizarea de către utilizator a acestui site va fi confidențială. Adiss S.A. nu este responsabil pentru nici o pagubă pe care o suferă utilizatorul sau altă persoană ca rezultat al confidențialității cu privire la utilizarea de către utilizator a acestui site. Orice informație pe care utilizatorul o dezvăluie pe site se poate să nu fie în siguranță pe durata transmiterii ei prin Internet. Terțe părți au posibilitatea de a intercepta transmisiunile pe care le face utilizatorul când folosește acest site web. Unele servicii pe care le accesează utilizatorul pe acest site îi permit să primească informații cu caracter personal.

Utilizatorul acceptă să adere la acestă Politică de Confidențialitate.
Utilizatorul confirmă că a citit și acceptat această Politică de Confidențialitate.
Utilizarea Serviciului de către client implică acceptarea necondiționată a acesteia Politici de Confidențialitate..